Utbildningar och konferenser

Vi sprider kunskap om ungdomars levnadsvillkor och om civilsamhällets villkor på många olika sätt. Välkommen att titta i kalendern för att hitta din kunskaps- eller inspirationskälla!

Tre konferensdeltagare samtalar i konferensanläggning

Kurser och utbildningar

Vi ordnar kurser och utbildningar inom ett stort antal områden. Det kan till exempel handla om det civila samhällets villkor, rasism, hbtq-frågor, maskulinitet och våld, ungdomsarbetslöshet och kvinnors rättigheter. I kalendern hittar du allt som är aktuellt nu. Utöver de planerade utbildningarna erbjuder vi följande utbildningar på din begäran:

En del av våra utbildningar gör vi i samarbete med olika universitet och högskolor vilket ger möjlighet till högskolepoäng.

Konferenser och seminarier

Vi ordnar ett antal konferenser varje år. Konferensen Forum som fokuserar på politiken för det civila samhället och vår rikskonferens som handlar om ungdomspolitik är två av våra större återkommande evenemang.

Våra konferenser får genomgående höga betyg av deltagarna och blir ofta fullbokade. Över 90 procent av deltagarna på vår förra rikskonferens bedömde att kunskapen var användbar i arbetet.

Workshops och möten

Välkommen till våra workshops där du som deltagare är allra högst delaktig. Vi tipsar om konkreta arbetsmetoder och du som deltagare bidrar med dina erfarenheter från organisations- och arbetslivet.

Vi ger dig verktyg, metoder och tekniker för att du ska utvecklas och nå ännu bättre resultat i din organisation eller arbetsplats.