Hoppa till huvudinnehåll
 

Tillgänglighet

Vi på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) vill att så många som möjligt ska kunna använda vår webbplats. Här berättar vi hur mucf.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Vi berättar också hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som vi inte beskrivit på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, vill vi att du kontaktar oss.

Kontakta oss också om du behöver innehåll från mucf.se i något annat format – till exempel lättläst skrift, ljudinspelning eller punktskrift.

Ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service ligger hos Myndigheten för digital förvaltning. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Vi utför kontinuerligt självskattningar av MUCF:s webbplats. Den senaste bedömningen gjordes av Happiness webbyrå den 10 september 2020 och den här redogörelsen uppdaterades den 21 juni 2021.

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: