Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+

Villkor, avtal och kontrakt för Erasmus+

Här hittar du viktiga villkor och avtal inom Erasmus+. Var noga med att läsa igenom de villkor och avtal som gäller för det år som organisationen skrev under avtalet med MUCF för det aktuella projektet.

Villkor och avtal inom Erasmus+ 2022

Viktiga villkor för att ta emot bidrag inom Erasmus+ 2022. Bilagor till avtalet som alla organisationer ska skriva på innan de kan få ut sina pengar. 

Annex 1

Annex III

Annex IV

Villkor och avtal inom Erasmus+ 2021

Viktiga villkor för att ta emot bidrag inom Erasmus+ 2021 och den nya programperioden (2021-2027). Bilagor till avtalet som alla organisationer ska skriva på innan de kan få ut sina pengar. 

Annex 1

Annex III

Annex IV

Villkor och avtal inom Erasmus+ 2020

Viktiga villkor för att ta emot bidrag inom Erasmus+ 2020. Bilagor till avtalet som alla organisationer ska skriva på innan de kan få ut sina pengar. 

Annex 1

Annex III

Annex IV

Villkor och avtal inom Erasmus+ 2019

Viktiga villkor för att ta emot bidrag inom Erasmus+ 2019. Bilagor till avtalet som alla organisationer ska skriva på innan de kan få ut sina pengar. 

Annex 1

Annex III

Annex IV

Villkor och avtal inom Erasmus+ 2018

Viktiga villkor för att ta emot bidrag inom Erasmus+ 2018. Bilagor till avtalet som alla organisationer ska skriva på innan de kan få ut sina pengar.

Annex I

Annex III

KA2 - Financial and contractual rules

Annex IV

Annex VII

Villkor och avtal inom Erasmus+ 2017

Viktiga villkor för att ta emot bidrag inom Erasmus+ 2017. Bilagor till avtalet som alla organisationer ska skriva på innan de kan få ut sina pengar.

Annex I

General conditions 

Annex III

Annex IV

Annex VII

Bedömning av ansökningar

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: