Hoppa till huvudinnehåll
 

Om webbplatsen

Kakor, tillgänglighet och skyddade bilder.

Vi arbetar med tillgänglighet

Vi arbetar löpande med att vår webbplats ska vara tillgänglig och uppfylla W3C:s krav för tillgänglighet. I utvecklingen av denna webbplats har vi samarbetat med Funka Nu som är specialister på tillgänglighet.

Om kakor på MUCF:s webbplats

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Vi kan inte, och vill inte, samla något som kan spåra individer och vi sparar inga personuppgifter i våra kakor.

Kakor på MUCF:s webbplats

Användning av MUCF:s logotyp

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors logotyp får endast användas av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. I fall där vi har nära samarbete med annan part kan annan användning godkännas av myndighetens generaldirektör eller kommunikationschef.

Du får fritt länka till oss, men inte använda grafiskt material från vår webbplats eller vår logotyp för att utforma grafiska länkar till oss.

Bilder

MUCF:s webbplats innehåller bilder från MostPhotos, Colourbox.com och Scandinav bildbyrå.

Alla bilder är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras eller användas utan Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors eller fotografens tillstånd.