Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+
Eurodesk
Europeiska Solidaritetskåren

Gå med i EuroPeers – nätverket för dig som deltagit i Erasmus+ Ungdom, DiscoverEU eller Europeiska solidaritetskåren

Har du kommit tillbaka eller är du påväg tillbaka till Sverige efter ett projekt inom Erasmus+, DiscoverEU eller Europeiska solidaritetskåren? Vill du ta tillvara på dina internationella erfarenheter och fortsätta med ditt EU-engagemang? Då är du välkommen att registrera ditt intresse för att vara med i nätverket EuroPeers.

Ung kvinna som går av eller på ett tåg och kollar i sin telefon och drar sin resväska.
Ung kvinna som går av eller på ett tåg och kollar i sin telefon och drar sin resväska.

I Sverige så är det Eurodesk som samordnar EuroPeers och att vara med i nätverket innebär bland annat ett samarbete med organisationer och kommuner som arbetar med unga. Du får även möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter på dina villkor, delta i internationella utbildningar och träffar samt möjlighet att fortsätta utvecklas inom de områden du tycker är intressant. Du är medlem i ett Europeiskt nätverk med uppdraget att låta andra unga få veta om möjligheterna som finns för dem i Europa. Du kommer få mycket stöttning av MUCF och Eurodesknätverket samt dina närmsta nätverksmedlemmar.

Anmäl ditt intresse så hör vi av oss till dig. Du blir medlem i nätverket efter att du haft ett samtal och en introduktion med oss där vi berättar mer om uppdraget och nätverket. Det enda kravet för att vara med i nätverket är att du ska ha deltagit inom ett av EU:s ungdomsprogram. Du behöver inga extra kunskaper utan bidrar med dina erfarenheter.

Intresseanmälan EuroPeers

Läs mer om EuroPeers