Hoppa till huvudinnehåll
 

Prenumerera på nyhetsbrev

Vi har två ordinarie nyhetsbrev som du är välkommen att prenumerera på. Det ena handlar om MUCF:s verksamhet i stort och utgår från olika teman, det andra är inriktat på våra internationella samarbeten och bidrag.

MUCF:s nyhetsbrev 

MUCF:s nyhetsbrev vänder sig till dig som vill ta del av nyheter från oss kring aktuella teman inom ungdoms- och civilsamhällesområdet. Det handlar om allt från senaste utredningen och nya rapporter, verktyg och aktuella bidrag till vilka evenemang, konferenser och utbildningar vi har på gång.      

MUCF:s nyhetsbrev med internationell prägel

MUCF:s nyhetsbrev Vidgade vyer handlar om vårt internationella arbete. Det innehåller information om bidrag, kurser och utbildningar både i Sverige och utomlands. Du får också information om ungdomsutbyten och volontärtjänstgöring inom ramen för Erasmus + och Europeiska solidaritetskåren.

Prenumerera på MUCF:s nyhetsbrev för att ta del av nya rapporter och information om bidrag, verktyg, konferenser och utbildningar.
Prenumerera på Vidgade vyer för att ta del av MUCF:s internationella arbete och få information om bidrag, kurser, utbildningar och ungdomsutbyten i Sverige och utomlands.

Läs våra tidigare nyhetsbrev

Myndighetens nyhetsbrev

Vidgade vyer