Hoppa till huvudinnehåll
 

MUCF i Almedalen 2022

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) medverkar i Almedalen för att sprida kunskap om våra politikområden. Vi har arbetat med en rad mycket viktiga frågor under senare tid och vi ser behov av förändringar i samhället för att villkoren för unga och civilsamhället ska bli bättre.

Flera av våra viktiga målgrupper samlas under Almedalsveckan. Det är beslutsfattare på olika nivåer i samhället och många aktörer inom civilsamhället. Därför är det ett effektivt sätt för oss att sprida vår kunskap. Alla är välkomna och på måndag och tisdag direktsänder vi alla evenemang från Civilsamhällesarenan.

Almedalen, Visby

Civilsamhällesarenan

Måndag och tisdag, 4-5 juli: Under 2 heldagar ordnas sexton seminarier i Donnerska huset för att diskutera vikten av ett starkt civilsamhälle för en levande demokrati sett ur olika perspektiv. Båda dagarna direktsänds här!

Civilsamhällesarenan, Almedalsveckan 2022

Fokus: Ungdomspolitik

Onsdag 6 juli: Den här dagen fokuserar MUCF på ungdomspolitik och en rad aktuella frågor som unga ställs för idag - så som hbtqi-personers levnadsvillkor, skolavhopp och skolval, med mera. Vi samlas i Gotlands soldathem.

Ungdomspolitik, Almedalsveckan 2022

Vill du veta mer? Besök vårt pressrum

Ta del av det material som är relaterat till MUCF:s medverkan under Almedalsveckan, eller kontakta oss direkt på press@mucf.se. På den här sidan presenterar vi även några av de personer som kommer vara på plats.

Annat program under Almedalsveckan

Förutom på MUCF:s egna evenemang under Almedalsveckan, så deltar våra representanter också i andra program under veckans gång. På den här sidan listar var och när ni kan stöta på myndighetens medarbetare.

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: