Kalender

Hitta partnerorganisationer för ert projekt när MUCF tillsammans med fem andra nationella kontaktpunkter (Tyskland, Cypern, Luxemburg, Lettland och Spanien) bjuder in till ett nätverksevent inom EU:s nya program CERV (Citizens, Equality, Rights and Values).

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF, och Sveriges Föreningar bjuder in dig till en workshop som syftar till att inventera civilsamhällets kunskapsbehov på lokal nivå. Vi kommer också att diskutera hur kommuner kan förbättra villkoren för civilsamhället.

Varmt välkommen att delta på MUCF:s webbinarium där vi informerar hur organisationer ansöker om Quality Label.

Välkommen till MUCF:s digitala skrivarstuga med fokus på EU-programmet Erasmus+ och programområde 1: ungdomsutbyten, kompetensutveckling för ungdomsledare och projekt för att öka ungas delaktighet (Mobilitet, Key Action 1).

Varmt välkommen att delta på MUCF:s webbinarium där vi informerar hur organisationer ansöker om budget inom volontärprojekt. 

Varmt välkommen att delta på MUCF:s webbinarium där vi informerar om vad en ackreditering innebär, ansökningsprocessen, bedömningsgrunder, finansiering med mera. Du behöver inte deltagit på något tidigare informationstillfälle eller ha deltagit i ett tidigare Erasmus+ projekt för att delta.

Sidor