Hoppa till huvudinnehåll
 

Vi söker deltagare som vill utveckla MUCF:s arbete med bidragsfrågor

Nyhet -

MUCF har tillsammans med Sveriges ungdomsorganisationer, LSU, tagit initiativet till att starta två arbetsgrupper för att tillsammans utveckla myndighetens arbete med bidragsfrågor. Välkommen att anmäla ditt intresse att vara med!

En arbetsgrupp ska bland annat se över ansökningstider och hjälpfunktioner i ansökningssystemet. Den andra arbetsgruppen ska se över frågor som rör organisationernas demokratiska uppbyggnad, bland annat stadgar och innebörden av god föreningssed. Tanken är arbetet inleds före sommaren och att det eventuellt fortsätter under hösten. 

I båda arbetsgrupperna välkomnas representanter från barn- och ungdomsorganisationer, som ansökte om organisationsbidrag för 2020.

LSU kommer att utse representanter från sina medlemsorganisationer till båda arbetsgrupperna. MUCF kommer att utse tre representanter till varje arbetsgrupp som inte är medlemmar i LSU.

Vill du delta i någon av de två arbetsgrupperna? Anmäl i så fall ditt intresse senast den 27 april till bidrag@mucf.se! Observera att du endast ska anmäla ditt intresse till MUCF om din organisation inte är medlem i LSU.