Hoppa till huvudinnehåll
 

Stärk och utveckla er öppna fritidsverksamhet!

Datum/tid:
Plats: digitalt via Zoom

Runt om i Europa pågår en mängd projekt för att stärka och utveckla den öppna fritidsverksamheten. Många utgår från Europeiska riktlinjer om vad som krävs för att säkerställa en hög kvalitet - hur gör ni? Varmt välkommen till en digital träff där vi tar Europas samlade kompetens till våra lokala fritidsverksamhet!

Ungdomar sitter i en ring på en gräsmatta

 

Många projekt utgår från A European Charter on Local Youth Work - Europeiska principer och riktlinjer för lokal öppen fritids- och ungdomsverksamhet, även kallad "Chartern". Chartern har tagits fram av Europe goes local (EGL), vilket är ett samarbete mellan bland annat Erasmus+ kontor från 27 länder och som syftar till att stödja lokalt ungdomsarbete.

Är du nyfiken på vad chartern innehåller och hur du kan använda den i utvecklingen av din verksamhet? Hur vi kan ta den samlade europeiska kunskapen om vad som krävs för att säkerställa kvalitet i öppen fritidsverksamhet, till våra verksamheter i Sverige?

Varmt välkommen till en digital träff där vi går igenom Chartern och hur den kan komma till nytta i utvecklingen av er verksamhet och därmed också de unga som besöker er.  

Praktisk information

Den digitala träffen sker via Zoom. Du som anmäler dig får en länk till sändningen några dagar innan den 18 november.