Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+
Europeiska Solidaritetskåren

Webbinarium: Frågetillfälle 1 om EU-programmen

Datum/tid

Deadline för att ansöka om finansiering inom EU-programmen Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren närmar sig, och många ansökare har frågor om olika delar av ansökningsprocessen. MUCF:s handläggare välkomnar nu alla ansökare till tre öppna frågetillfällen där man får svar på sina frågor. Det här är det första frågetillfället.

Frågetillfällena sker digitalt via Teams och det krävs ingen förhandsregistrering - länkar för att delta finns i programmet nedan. Vi rekommenderar att ansluta via dator. 

För att vi ska kunna göra frågetillfället så smidigt som möjligt så får deltagare väldigt gärna skicka in frågor på förhand så att vi kan förbereda svar och få en bättre överblick över vad ansökare undrar över. Ta också gärna en titt på Vanliga Frågor och Svar Erasmus+ på vår webb.

Har ni frågor som ni inte hittar svar på? Skriv då till våra handläggare i respektive program så svarar de er vid frågetillfället:

Måndag 12 februari ser programmet ut så här:

Kl. 09.00-10.00 Teknikfrågor i systemen. Länk för att delta. 
Kl. 10.00-11.00 Allmänna innehållsfrågor som gäller Erasmus+ - till exempel om prioriteringarna kring miljö, inkludering, digitalisering och delaktighet. Länk för att delta. 
Kl. 11.00-12.00 Budgetfrågor för Ungdomsutbyten och Kompetensutveckling för dig som jobbar med unga. Länk för att delta. 

Kl. 13.00-14.30 Mobilitetsprojekt för ungdomsarbetare. Länk för att delta. 
Kl. 13.00-14.30 DiscoverEU:s inkluderingsinsats. Länk för att delta. 
Kl. 14.00-15.30 Ungdomsutbyte. Länk för att delta. 

Nästa frågetillfällen sker på onsdag 14 februari och torsdag 15 februari.

Välkommen!

Plats
digitalt via teams