Hoppa till huvudinnehåll
 

Europeiska Solidaritetskåren

Publikation - 2021-06-14

Internationell studie om Erasmus+ 2017-2018

RAY är ett öppet forskningsnätverk för de nationella kontor som arbetar med europeiska ungdomsprogram och deras forskningspartners. Här har RAY analyserat i vilken utsträckning Erasmus+ Ung och Aktiv lever upp till de mål som finns uppsatta för programmet.
Publikation - 2021-06-14

Svensk studie om Erasmus+ Ung och Aktiv 2015-2020

Erasmus+ är ett EU-program för internationellt samarbete där MUCF ansvarar för ungdomsdelen som heter Erasmus+ Ung och Aktiv. Inom programmet ingår mobilitet, strategiska partnerskap och att påverka ungdomspolitiken. 
Enkel sida - 2021-06-24

RAY forskningsnätverk

RAY-nätverket genomför internationella studier i EU:s medlemsländer där syftet är att få fram fakta om hur EU-programmen uppfyller målen och hur programmen påverkar deltagare och projektledare. 
Enkel sida - 2021-06-24

Europeiska solidaritetskåren

MUCF är nationellt programkontor för programmet som erbjuder stöd till verksamheter för att ta emot eller sända volontärer, nationellt eller internationellt. Europeiska solidaritetskåren erbjuder även möjligheter för unga att själva initiera och driva solidaritetsprojekt på hemmaplan.  
Utbildningar och konferenser - 2021-06-23

Project Lab: Volontärprojekt inom Europeiska solidaritetskåren

Här kan du som arbetar med unga få inspiration, verktyg och kunskap om Europeiska solidaritetskåren som erbjuder att åka som volontär ut i Europa, ta emot volontärer i en verksamhet eller driva lokala solidaritetsprojekt.
Kalenderhändelse - 2021-06-23

Sista ansökningsdag Europeiska Solidaritetskåren

Programområde: Volontärprojekt. Missa inte chansen att berika unga och er egen verksamhet. Europeiska Solidaritetskåren
Kalenderhändelse - 2021-06-23

Sista dag för ansökan till Europeiska Solidaritetskåren: Ansökningsrunda 1 av 3, 2020

Totalt genomförs tre ansökningsrundor inom programmet per år. Övriga ansökningstider under 2020 är 30 april och 1 oktober.  Europeiska Solidaritetskåren
Kalenderhändelse - 2021-06-23

Sista dag för ansökan till Europeiska Solidaritetskåren: Ansökningsrunda 3 av 3, 2020

Totalt genomförs tre ansökningsrundor inom programmet per år. Det här är årets sista ansökningsrunda. Vi återkommer med ansökningstider för 2021. Europeiska solidaritetskåren
Kalenderhändelse - 2021-06-23

ESC: On arrival för volontärer

Vid tillfället får deltagarna information om bland annat krishantering, kulturella skillnader och vad som förväntas av dem som besökare i ett nytt land. Inbjudningar skickas ut från berörda organisationer till de volontärer som ska åka dit.
Kalenderhändelse - 2021-06-23

ESC: Midterm för volontärer

Tillfället ger deltagarna möjligheten att lära från varandras erfarenheter och även börja tänka långsiktigt på vad de ska göra när volontärtiden väl tar slut. Inbjudningar skickas ut från berörda organisationer till de volontärer som ska åka dit.

Feedback

MUCF, nationellt kontor för EU-programmen: