Hoppa till huvudinnehåll
 

Europeiska Solidaritetskåren

Publikation - 2021-06-14

Internationell studie om Erasmus+ 2017-2018

RAY är ett öppet forskningsnätverk för de nationella kontor som arbetar med europeiska ungdomsprogram och deras forskningspartners. Här har RAY analyserat i vilken utsträckning Erasmus+ Ung och Aktiv lever upp till de mål som finns uppsatta för programmet.
Publikation - 2021-06-14

Svensk studie om Erasmus+ Ung och Aktiv 2015-2020

Erasmus+ är ett EU-program för internationellt samarbete där MUCF ansvarar för ungdomsdelen som heter Erasmus+ Ung och Aktiv. Inom programmet ingår mobilitet, strategiska partnerskap och att påverka ungdomspolitiken. 
Kalenderhändelse - 2021-12-15

Budget i volontärprojekt (Europeiska solidaritetskåren)

Tid och plats Webbinariet genomförs den 3 februari, klockan 13.30-15.30, och det sker digitalt via Zoom.
Bidrag - 2021-11-22

Ansök om Quality Label

Quality Label är en kvalitetsmärkning som säkerställer att organisationen följer Europeiska solidaritetskårens principer och mål. Den ger åtkomst till ansökningssystemet och databasen för unga.
Utbildningar och konferenser - 2021-10-26

Project Lab Intro: Europeiska solidaritetskåren och volontärprojekt

Då är ni varmt välkomna att delta på vårt digitala Project Lab om Europeiska solidaritetskåren och inkludering av unga. Här kan du får inspiration, verktyg och kunskap om Europeiska solidaritetskåren och hur det kan användas inom tex tillgänglighet eller hbtqi-frågor.
Bidrag - 2021-10-15

Sprid dina resultat till andra

Att ta tillvara på och sprida resultat handlar om att:
Utbildningar och konferenser - 2021-09-24

Project Lab Intro: Europeiska solidaritetskåren, Volontärprojekt

Vad är ett Project Lab? Project Lab är ett utbildningskoncept som MUCF erbjuder alla som är intresserade av att veta mer om Europeiska solidaritetskåren och lära sig om hur de olika programdelarna fungerar i praktiken.
Utbildningar och konferenser - 2021-09-23

Project Lab Advanced: Volontär- och solidaritetsprojekt inom Europeiska solidaritetskåren

Vad är ett Project Lab? Project Lab är ett utbildningskoncept som MUCF anordnar. Utbildningen är för alla som är intresserade av att veta mer om Europeiska solidaritetskåren och lära sig om hur de olika programdelarna fungerar i praktiken.
Enkel sida - 2021-06-24

RAY forskningsnätverk

RAY-nätverket genomför internationella studier i EU:s medlemsländer där syftet är att få fram fakta om hur EU-programmen uppfyller målen och hur programmen påverkar deltagare och projektledare. 

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: