Hoppa till huvudinnehåll
 

Europeiska Solidaritetskåren

Publikation -

Internationell studie om Erasmus+ 2017-2018

RAY är ett öppet forskningsnätverk för de nationella kontor som arbetar med europeiska ungdomsprogram och deras forskningspartners. Här har RAY analyserat i vilken utsträckning Erasmus+ Ung och Aktiv lever upp till de mål som finns uppsatta för programmet.
Publikation -

Svensk studie om Erasmus+ Ung och Aktiv 2015-2020

Erasmus+ är ett EU-program för internationellt samarbete där MUCF ansvarar för ungdomsdelen som heter Erasmus+ Ung och Aktiv. Inom programmet ingår mobilitet, strategiska partnerskap och att påverka ungdomspolitiken. 
Nyhet -

Har ni frågor om EU-bidragen? Vi hjälper er!

Frågetillfällena sker digitalt via Teams och det krävs ingen förhandsregistrering för att delta, men för att våra handläggare ska kunna ge så bra svar som möjligt så välkomnar vi frågor på förhand.Skriv till oss på:
Kalenderhändelse -

Webbinarium: Frågetillfälle 2 om EU-programmen

Frågetillfällena sker digitalt via Teams och det krävs ingen förhandsregistrering - länk till det här tillfället finns i programmet nedan. Vi rekommenderar att ansluta via dator. 
Kalenderhändelse -

Webbinarium: Frågetillfälle 1 om EU-programmen

Frågetillfällena sker digitalt via Teams och det krävs ingen förhandsregistrering - länkar för att delta finns i programmet nedan. Vi rekommenderar att ansluta via dator. 
Nyhet -

Tips: Tänk grönt i era EU-projekt

Ungdomsprogrammen Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren har fyra gemensamma prioriteringar som beaktas i ansökningarna om projektmedel. En av dessa handlar om miljö och klimat. Under november månad pratar vi lite extra om hållbarhet.
Sida -

Organisationer med Quality Label

•    Svenljunga kommun•    Insamlingsstiftelsen Rapatac•    Åmåls kommun•    Hästekasen Gård Förening•    Borås Stad, Fritid och Folkhälsa
Sida -

Konsekvenser av oegentligheter och fusk

Att köpa en ansökan eller betala för att en extern part skriver en ansökan. (Programguiden, del C, steg 3) Att kopiera en befintlig ansökan. (Programguiden, del C, steg 3) Inkomma med falska uppgifter/dokument.