Hoppa till huvudinnehåll
 

MUCF medverkar på SETT-dagarna

Datum/tid

SETT är en skolmässa om det moderna och innovativa lärandet. I år medverkar MUCF tillsammans med UR och fokus är Skolval 2022 och skolans demokratiuppdrag.

Välkommen att träffa oss i UR:s monter enligt följande:

  • 27 april klockan 14: Så stärker du ungas tro på demokrati tillsammans med UR och MUCF inför valet – ställ dina frågor till experterna.

Denna dag anordnar UR även seminariet ”Skolan och demokratiuppdraget” där Charlotta Granath medverkar. Charlotta är samordnare av demokratimentorsnätverket som MUCF har startat inom ramen för Skolval 2022. Ta gärna del av mer information om vårt nätverk med demokratimentorer.

  • 28 april klockan 14: Så stärker du engagemanget för demokrati i särskolan inför valet med UR och MUCF – ställ dina frågor till experterna.

Från MUCF medverkar Cecilia Ilhammar och Rebecka Hinn som lyfter fram Skolval 2022 till riksdagen och MUCF:s demokratipaket till skolan.

Mer information om SETT-mässan

SETT står för Scandinavian Education Technology Transformation och är Skandinaviens största konferens och mässa för modernt och innovativt lärande. Sedan starten i Stockholm 2012 har SETT haft en formidabel tillväxt och framgång. Senast vi kunde genomföra en fysisk mötesplats var det drygt 8000 besök på Kistamässan. SETT syftar till att skapa en arena för att belysa det främsta som händer i skolan i både digitala och andra verktyg för lärande och utveckling. Konferensprogrammet på SETT ger inspiration direkt från lärare, förskollärare, fritidslärare, pedagog, skolledare och leverantörer som har erfarenheter att förändra i skolans och förskolans sätt att lära. 

Mer information om SETT-mässan på deras webbplats

Plats
Kistamässan i Stockholm