Hoppa till huvudinnehåll
 

11 november: Inbjudan till en digital uppföljningskonferens om kunskapsstöd till civilsamhället på lokal nivå

Datum/tid

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF och Sveriges Föreningar bjuder in dig till en uppföljningskonferens om att stärka kunskapsstöd till civilsamhället på lokal nivå.

Vi vänder oss till dig som är kommunal beslutsfattare, politiker, tjänsteperson eller representant för civilsamhället. Konferensen vänder sig även till dig som inte deltog den 26 augusti.

Vi kommer, under två timmar, diskutera resultatet från workshopen den 26 aug 2021. Vi delar kunskap, goda exempel och erfarenheter med varandra. Missade du workshopen den 26 augusti finns det både dokumentation och inspelningar från workshopen att ta del av. Se mer information längre ner på sidan. 

Program

Tid: 11 november, kl. 10-12

Plats: digitalt via Zoom.

Anmälan: Anmäl dig senast den 5 november 2021. Länk till konferensen skickas ut senast dagen innan.

Material från workshopen 26 augusti

Många goda exempel, tips för framtiden och frågor och svar har samlats i det här dokumentet. Ta gärna del av det inför seminariet den 11:e november. 

Du kan också ta del av föreläsningen med Roberto Scaramuzzino, som spelades in under workshopen. 

MUCF:s uppdrag

MUCF har i uppdrag att ta fram och sprida information om villkoren för det civila samhället att verka. Under det senaste året har fokus legat på att utveckla ett stöd till det civila samhället om det offentliga regelverket när det gäller organisationsformer, bidrag med mera.

Fakta har samlats i ett kunskapsstöd som du hittar på www.mucf.se/civsamstod

Här hittar du både vägledning, verktyg och metodstöd för civilsamhället. Här finns också samlad information om att starta och driva olika organisationsformer, samverkan med offentliga sektor samt information om olika bidrag som föreningar kan söka från till exempel statliga myndigheter, kommuner, regioner och EU.

Plats
Online, via Zoom