Hoppa till huvudinnehåll
 
EU

MUCF medverkar i H22 City Expo

Datum/tid

Under 35 dagar bjuder Helsingborg in världen att utforska nya vägar framåt för en hållbar stad, där livskvalitet står högst på listan. H22 City Expo äger rum mellan 30 maj och 3 juli, och på torsdagen 16 juni medverkar MUCF i ett panelsamtal om inkluderings- och klimatfrågor.

H22 City Expo

H22 City Expo beskrivs som en arena för världens visionära ledare, stadsutvecklare och modiga förändringsarbetare att mötas och utforska lokala lösningar till de globala utmaningar som definierar vår framtid – där städerna måste visa vägen. Allt i syfte att skapa ett hållbart samhälle.

MUCF, i samverkan med LSU – Sveriges ungdomsorganisationer och EU-kommissionens representation i Sverige, kommer den 16 juni att anordna ett panelsamtal som modereras av EU:s ungdomsrepresentanter Emma Wedner och Isak Öhrlund. 

Samtalet ska fokusera på det unga vill veta om inkluderings- och klimatfrågor, vilket också knyts ihop med EU:s ungdomsmål #3 inkluderande samhällen och #10 ett hållbart grönt Europa. Programmet 16 juni på huvudscenen. 

Samma dag klockan 14-17 medverkar även representanter för Europaåret för unga och Skolval 2022 i ett tält på H22 Arena på Hamntorget

H22 City Expo flyer - Hamntorget 13-16 juni

 

Plats
Helsingborg

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: