Hoppa till huvudinnehåll
 

11 maj digital träff: Så kommunicerar vi effektivt med civilsamhället

Datum/tid
-

Du som arbetar strategiskt eller operativt med kommunikation på en statlig myndighet är varmt välkommen att delta i en träff där vi delar goda exempel och erfarenheter om hur vi kan kommunicera med det civila samhället.

MUCF har uppfattat att civilsamhället inte alltid nås av eller känner sig inkluderade i den information som offentliga aktörer förmedlar om exempelvis stödpaket och restriktioner under coronapandemin.

Civilsamhället är också en viktig aktör att samverka med då de har kompetens och kanaler för att nå särskilda målgrupper.

Därför vill vi nu samla representanter för statliga myndigheter för att dela goda exempel och erfarenheter om hur vi kan kommunicera med det civila samhället.

MUCF har i uppdrag att ta fram och sprida information om villkoren för det civila samhället att verka. Under det senaste året har vi haft fokus på coronapandemins konsekvenser och samlar bland annat information riktat till civilsamhället på sidan Information till civilsamhället med anledning av coronaviruset

För vem

Vi vänder oss till digsom arbetar strategiskt eller operativt med kommunikation på statliga myndigheter, särskilt med kommunikation kopplat till pandemin.

Datum, tid och plats

11 maj, klockan 13-15.

Träffen genomförs via Zoom.

Anmälan

Anmäl dig senast den 9 maj via den här länken. Medverkan är kostnadsfri.

Du som anmält dig får en länk till träffen dagen innan.

Plats
Online, via Zoom

Feedback

MUCF, nationellt kontor för EU-programmen: