Hoppa till huvudinnehåll
 
EU

Skriva projektansökan i CERV

Datum/tid:
Plats: digitalt via Zoom

Välkommen till MUCF:s webbinarium där du kommer förberedas för er kommande ansökan i CERV!

I september har ni möjlighet att delta i ett webbinarium för att förbereda er kommande ansökan. Ni kommer få kunskap om vad en ska tänka på när en skriver projektansökningar i CERV. Vi kommer att prata övergripande om bland annat ansökningsportalen, jämställdhetsintegrering, en balanserad budget i projektet, EU-värderingar i projekt och barnskyddspolicy. Det kommer vara samma information som presenteras vid tre olika tillfällen. Anmäl er till den tiden som passar er bäst. Det kommer sedan finnas möjlighet att boka in personliga uppföljningsmöten med oss för att arbeta vidare med er ansökan.

Datum, tid och plats

Webbinarier kommer vara digitalt via Zoom. 

  • Onsdag 7 september, klockan 13-14
  • Tisdag 13 september, klockan 13-14
  • Tisdag 27 september, klockan 9-10

För vem?

Webbinariet är till för dig som har en viss förkunskap om CERV och vill ha stöd i att skriva en kommande ansökan i programmet. Om du vill bättra på din kunskap om CERV kan du läsa mer på vår webbplats.

CERV

Program

Vi kommer att presentera olika delar i ansökan som är viktiga att känna till. Det gäller till exempel jämställdhetsintegrering, en balanserad budget i projektet, EU-värderingar i projekt och barnskyddspolicy. Ni kommer kunna ha möjlighet att påverka innehållet genom att i förväg skicka era frågor till oss via anmälningsformuläret.

Anmälan

Anmäl dig till det datum som passar bäst.

Onsdag 7 september, klockan 13-14

Tisdag 13 september, klockan 13-14

Tisdag 27 september, klockan 9-10

Medverkan är kostnadsfri.

Möteslänk skickas via mejl dagen innan webbinariet till de som anmält sig.

Läs om hantering av personuppgifter på EU-kommissionens webbplats.

Privacy notice