Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+ Europeiska Solidaritetskåren

Så kan du som möter unga inom skola eller ungdomsverksamhet arbeta med EU-bidrag

Datum/tid
-

Välkommen till en heldag i Kungsbacka med MUCF, Universitets- och högskolerådet (UHR), Eurodesk Kungsbacka och Europa Direkt Halland!

Inspirations- och utbildningsdag: Internationella möjligheter för personal och unga

2022 är Europaåret för unga, ett initiativ från Europeiska kommissionen, som har till syfte att lyfta fram ungas betydelse i hela EU, tillvarata deras åsikter och erfarenheter. Av denna anledning bjuder MUCF och UHR, Eurodesk Kungsbacka och Europa Direkt Halland tillsammans in till ett inspirations- och utbildningstillfälle om möjligheterna som finns för organisationer och kommuner att söka finansiering för internationella utbyten.

Dagen kommer främst fokusera på ansökningsprocesser och bidrag inom EU-programmen Europeiska solidaritetskåren och Erasmus+ men även lyfta andra möjligheter för organisationer att kunna arbeta med EU-frågor och internationell ungdomsverksamhet på ett mer långsiktigt och kontinuerligt sätt.

Med oss på plats för inspiration finns även deltagare ifrån flera spännande projekt liksom forskare och medgrundare av International Youth Think Tank Urban Strandberg, som delar med sig av sina erfarenheter av ungas delaktighet och demokratiarbete.

Målet efter dagen är att du som deltar ska få ökad inspiration, kunskap, verktyg liksom kunna knyta nya kontakter för att vidare kunna engagera din målgrupp och/eller verksamhet i internationella projekt!  Anmäl er till utbildningen här.

Plats
Hotell Halland, Kungsbacka

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: