Hoppa till huvudinnehåll
 

MUCF-dagarna 2022

Nu laddar vi för fullt inför MUCF-dagarna 2022! Tre dagar fyllda med ny kunskap, metoder och verktyg som MUCF tagit fram under året. Det blir samtal och diskussioner med gäster och MUCF:s medarbetare, mixat med interaktivitet och möjlighet till fördjupning i utvalda ämnen.

Den 29 och 30 november genomförs som digitala sändningar och 1 december, som ett så kallat hybridevent med både fysiska deltagare på plats i Posthuset i Stockholm (Vasagatan 28) och deltagare som deltar digitalt.  

Målgruppen för MUCF-dagarna är förtroendevalda, chefer/beslutsfattare och tjänstepersoner men också självklart du som är intresserad av MUCF och våra frågor.  Till eftermiddagen den 1 december riktar vi oss särskilt till unga (i åldern 30 år och yngre). 

MUCF-dagarna 2022

Hur bygger vi framtidens välfärd genom samverkan?

Tisdagen 29 november: Under två timmar lär vi oss mer om vad idéburen välfärd innebär och vilka möjligheter det ger. Programmet bygger också på propositionen Idéburen välfärd som blir lag vid årsskiftet.  

Idéburen välfärd - vad är det?

Fler unga i politiken - hur?

Onsdag 30 november: Den här dagen fokuserar vi på ungas valdeltagande, ungas organisering och politiska deltagande. Vi diskuterar vilka hinder som finns för unga att engagera sig och vad politiker kan göra åt det. 

Ungdomspolitik, Almedalsveckan 2022

Unga i ekonomisk utsatthet

Torsdag 1 december: Med utgångspunkt i MUCF:s senaste Fokusrapport, där vi tagit fram ny kunskap om ungas ekonomiska situation, fördjupar vi oss inom några aktuella och allt mer angelägna frågor. 

ryggen på ett barn

Europaåret för unga!

Torsdag 1 december: 2022 är Europaåret för unga! Året då ungas visioner och framtidsutsikter hamnar i fokus. Ett år som särskilt satsar på ungas deltagande och där vi lyssnar in vad unga tycker. Hur ser deras framtid ut?

Europa året för unga under MUCF-dagarna

Ta del av MUCF-dagarna via vår app!

I appen hittar du programmet, du kan favoritmarkera de föreläsningar som du är intresserad av, nätverka med andra deltagare, ställ frågor och läsa på om våra gäster/föreläsare. 

Så här laddar du ner MUCF-appen

  • Hämta MUCF möten-appen från Google Play eller App Store.
  • Välj event: MUCF-dagarna 2022
  • Välj: Gå med! 

Du är nu redo att börja använda allt det appen har att erbjuda. 🎉

Kontakta oss!

Har du några frågor om anmälan, programmet eller kanske appen? Hör av dig till info@mucf.se så hjälper vi dig.