Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+

Kampanjvecka för Erasmus+

Nyhet -

MUCF och de andra nordiska programkontoren för EU:s ungdomsprogram går samman i en gemensam kampanj för att höja medvetenheten kring Erasmus+. Under 9–14 oktober delar vi inspirationshistorier från alla fem länder i sociala medier.

Nordisk ErasmusPlus kampanj, oktober 2023

Den senaste ansökningsrundan för EU-bidrag stängde nyss, men snart kommer nya chanser att söka bidrag till internationella projekt - börja planera redan nu! 

Det här är budskapet i den kampanj som MUCF tillsammans med de andra nordiska programkontoren driver under sex dagar i oktober. Det tar tid att planera ett bra EU-projekt och därför är nu den bästa tiden att börja tänka på nästa ansökningsrunda som öppnar i början av 2024.

Tidpunkten sammanfaller med EU-kampanjen #ErasmusDays och samtidigt lyfter vi även fram Europaåret för kompetens, vars fokus ligger på livslångt lärande och arbetsmarknadens behov. 

Det är första gången de nordiska programkontoren går samman i en dylik kampanj. I MUCF:s fall syns kampanjen tre dagar på myndighetens LinkedIn-kanal och tre dagar på Facebook.

Exempel

MUCF:s bidrag till kampanjen är en längre artikel som berättar om ett utbytesprojekt som Skultuna kommundelsförvaltning gjorde tillsammans med lokala aktörer i Spanien: Våga säga ja till Erasmus+

Två andra bidrag kommer från Finland och Island (OBS! Undertexter endast på engelska).