Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+
Europeiska Solidaritetskåren

Digital nätverksträff på temat att bygga starka partnerskap inom EU-programmen

Datum/tid

Onsdagen den 11 september 2024 arrangerar MUCF en nätverksträff som riktar sig till organisationer med pågående projekt inom Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren. Under träffen har deltagarna möjlighet att utbyta erfarenheter och kunskap med andra organisationer som driver projekt inom EU:s ungdomsprogram.

Du som deltar kommer att få ta del av aktuell information från MUCF om programmen samt metoder och verktyg för att skapa goda samarbeten och samverkan i projekt. Det kommer även finnas utrymme till att få ny kunskap om andra projektformer och information om hur du och din organisation kan skapa fler typer av projekt. 

Kanske arbetar din organisation med ungdomsutbyten och är intresserade av att erbjuda unga möjligheten att resa som volontär till ett annat land? Kanske arbetar din organisation med kompetensutveckling för ungdomsarbetare och är intresserade av att veta mer om småskaliga partnerskap? 

Varmt välkomna att anmäla er för att bygga nätverk, ta lärdom och inspiration av varandra. 

Programpunkter 

13.00    Välkomna och introduktion till temat 
13.20    Gruppdiskussion: Framgångsfaktorer och utmaningar gällande partnerskap i olika typer av projektformer
13 45    Paus
14.50    Metoder och verktyg för att bygga starka partnerskap
14.25    Gruppdiskussion: Möjligheter till samverkan på lokal nivå
14.50    Avslut

Anmäl er till webbinariet via den här länken senast 10 september.

Vänligen notera att om det finns särskilda behov för anpassningar så vill vi möta dessa men då behöver vi få in anmälan med information om behoven i god tid, senast 28 augusti. Kontakta oss via programmens e-post erasmusplus@mucf.se eller esc@mucf.se.

Plats
digitalt via teams