Hoppa till huvudinnehåll
 

Vilken effekt har våra webbutbildningar?

Nyhet -

I höst ska vi göra en uppföljning av våra webbutbildningar om öppen fritidsverksamhet och Rätt att veta! - Hedersrelaterat våld och förtryck. Vilken effekt har utbildningarna? Gör dem någon skillnad i era möten med unga?

Arbetar du i öppen fritidsverksamhet eller möter unga som utsätts för eller riskerar att utsättas för hedersrelaterat våld och förtryck? Just nu söker vi verksamheter som vill utveckla sitt arbete och sina möten och samtal med unga. Ni får stöd av MUCF under resans gång och bidrar samtidigt till att våra utbildningsinsatser till er blir så bra som möjligt.

Låter det intressant? 

Till webbutbildningen Rätt att veta! – Hedersrelaterat våld och förtryck söker vi er som:

  • möter unga som utsätts eller riskerar att utsättas för hedersrelaterat våld och förtryck (inom exempelvis skolan, socialtjänsten, HVB-hem, ungdomsmottagningen eller i ett ideellt engagemang)
  • vill utveckla ert arbete med att möta och samtala med unga om hedersrelaterat våld och förtryck. 

Ta del av mer information och anmäl ert intresse redan idag! Senast den 6 september vill vi ha er intresseanmälan. Vid frågor, vänligen kontakta rav@mucf.se.

Till webbutbildningarna om Öppen fritidsverksamhet söker vi er som:

  • möter unga inom ramen för öppen fritidsverksamhet
  • vill utveckla ert arbete inom alla eller enstaka delar av webbutbildningarnas innehåll.

Ta del av mer information och anmäl ert intresse redan idag! Senast den 6 september vill vi ha er intresseanmälan. Vid frågor, vänligen kontakta lena.edring@mucf.se.

Nyfiken på våra webbutbildningar?

Dessa och MUCF:s andra webbutbildningar finns att ta del av och registrera sig till via utbildning.mucf.se.