Hoppa till huvudinnehåll
 
EU

28 februari: CERV Citizen Debate, digitalt event

Datum/tid:
Plats: Digitalt

Välkommen att delta på Citizen’s Debate som är ett populärt och internationellt event där finansieringsmöjligheter inom CERV presenteras och fokus är på att diskutera utlysningarna, ställa frågor och träffa andra potentiella samverkanspartners i EU.

Utlysningarna som är i fokus för detta event är: Vänortssamarbeten, Nätverk av städer och Europeisk hågkomst. Information om programmet och utlysningarna presenteras, det kommer finnas möjligheter att ställa frågor, träffa andra potentiella samverkanspartners och få inspiration till EU-projekt. Detta är en bra möjlighet för er som vill ansöka om finansiering men ännu inte har hittat en partner att samarbeta med. 

Datum, tid och plats

Digitalt den 28 februari klockan 14.00-15.30. All information kommer vara på engelska eftersom det är ett event för flera aktörer i EU.

För vem?

Representanter från olika slags verksamheter är välkomna, så som kommunalt, offentligt eller förening. Eventet är till för dig som vill veta mer om finansieringsmöjligheterna inom Vänortssamarbeten, Nätverk av städer och Europeisk hågkomst vars utlysningar är öppna för ansökningar fram till den 24 mars. Läs mer om utlysningarna på Funding & Tender: 
 
Vänortssamarbeten och Nätverk av städer 

Europeisk hågkomst

Program

Programmet börjar med en introduktion följt av presentation av utlysningarna. Därefter finns det möjlighet att delas upp i smågrupper med andra deltagare och representanterna från kontaktpunkterna för CERV i EU. Avslutningsvis kommer det vara diskussioner i storgrupp följt av ytterligare en indelning i smågrupper. Under eventet kommer verktyget Slido att användas för att kunna ställa frågor.

Anmälan

Anmäl dig via www.slido.com och skriv #CERV. Fyll i vad du är intresserad av och vilka frågor du har.

Medverkan är kostnadsfri

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig.

Läs mer om CERV på MUCF:s webbplats.

CERV

EU