Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+
Europeiska Solidaritetskåren

10 maj: Webbinarium för dig med pågående EU-projekt

Datum/tid:
Plats: digitalt via Zoom

Webbinariet kommer att innehålla information, erfarenhetsutbyten samt tips och trix för dig som har pågående projekt inom Erasmus+ Ungdom eller Europeiska solidaritetskåren. Vi kommer även diskutera hur inkludering, samhällsengagemang och Europaåret för unga kan vara en del av era pågående eller framtida projekt.

Varmt välkommen att delta på MUCF:s digitala och interaktiva webbinarie som kommer att pågå under en halv dag. Vi bjuder på ett varierat program med duktiga föreläsare och panelsamtal. Det finns också tid att ställa frågor till organisationer och oss på MUCF. Allt detta för att era projekt nu och i framtiden ska bli så bra som möjligt. 

Datum, tid och plats

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom. 

10 maj, klockan 12.30-15.30

För vem?

Det digitala seminariet riktar sig till er med pågående projekt inom Erasmus+ Ungdom och Europeiska solidaritetskåren. Du kan vara projektägare eller partner i ett pågående projekt. 

Program

Dagen kommer framför allt bestå av föreläsningar, panelsamtal samt en möjlighet att ställa frågor till de i panelen i ämnet inkludering och samhällsengagemang. 

Vi kommer att presentera de senaste rapporterna från MUCF om UVAS och ungas samhällsengagemang, detta kommer följas med information om Europaåret för unga och hur ni kan skapa aktiviteter inom Europaåret för unga samt hur Erasmus+ Ungdom och Europeiska solidaritetskårens program kan fungera som verktyg för att arbeta med inkludering och samhällsengagemang.

Anmälan

Anmäl dig senast den 8 maj.

Anmälan till Webbinarium - För dig med pågående projekt

Medverkan är kostnadsfri.

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig dagen innan seminariet.

Läs mer om Erasmus+ och Europeiska solidaritetskårens prioriteringarna på MUCF:s webbplats.

EU-bidrag