Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+
Europeiska Solidaritetskåren

10-11 november: Webbinarium – För dig med pågående projekt inom Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren

Datum/tid:

Varmt välkommen att delta på MUCF:s webbinarium som innehåller workshops, erfarenhetsutbyten samt tips och trix med ett fokus på inkludering och hur det kan vara en del av era projekt. Möt andra organisationer och skapa ett större kontaktnät.

Webbinariet som kommer att pågå under två halvdagar innehåller ett varierat program med duktiga föreläsare, workshops och tillfällen för er att prata med andra organisationer. Dessutom kommer ni få möjligheter att komma med inspel till EU:s framtidskonferens. Detta för att era projekt nu och i framtiden ska bli så bra som möjligt. 

Datum, tid och plats

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom. 

10 november, klockan 09.00-12.00

11 november, klockan 09.00-12.00

För vem?

Webbinariet riktar sig till er med pågående projekt inom Erasmus + och Europeiska solidaritetskåren. Du kan vara projektägare eller partner i ett pågående projekt. 

Program

Första dagen kommer framförallt bestå av föreläsningar, workshops och erfarenhetsutbyte i ämnet inkludering och dag två kommer ägnas åt nätverkade med andra organisationer med pågående projekt samt diskussioner kring hur det går i era projekt. Vi kommer att kort presentera Erasmus+ och Europeiska solidaritetskårens Inkluderings och mångfaldsstrategi och samtala kring hur programmen fungerar som verktyg för att arbeta med inkludering. 

Diskussionerna planeras att bli ett bidrag till EU:s framtidskonferens i syfte att komma med inspel på hur programmen Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren kan förbättras och visa på vilken roll de spelar i era verksamheter. 

Läs mer om EU:s framtidskonferens på webbplatsen för konferensen om Europas framtid.

Konferensen om Europas framtid

Anmälan

Anmäl dig senast den 8 november. Medverkan är kostnadsfri.

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig dagen innan seminariet.

Anmälan - För organisationer med pågående projekt inom Erasmus+ och Solidaritetskåren

Läs mer om Erasmus+ på MUCF:s webbplats.

Erasmus+ Ungdom