Hoppa till huvudinnehåll
 

Webbinarium om civilsamhällets digitalisering under pandemin

Under hösten har MUCF genomfört en studie där olika civilsamhällesorganisationer har intervjuats om hur digitaliseringen har påverkat dem under pandemin.

Den 9 december kl 16-17 får du möjlighet att höra mer om vad vi har kommit fram till i studien. Det kommer också finnas möjlighet till att ställa frågor.

AnmälanDu kan anmäla dig redan idag

Pandemin har inneburit en snabb digitalisering i hela samhället. Även stora delar av det civila samhället har digitaliserats, men det finns relativt liten kunskap om hur organisationerna och deras medlemmar påverkats av digitaliseringen. Särskilt med avseende på konsekvenserna för unga, äldre och personer med funktionsnedsättning.

Denna studie syftar till att öka kunskapen om detta samt identifiera utmaningar och hinder samt positiva konsekvenser av digitaliseringen för civilsamhället.

Studien har genomförts genom två samråd med organisationer från det civila samhället och sex gruppintervjuer. Sammanlagt har 37 representanter från organisationer i civilsamhället deltagit i intervjuer och samråd.