Hoppa till huvudinnehåll
 
Europeiska Solidaritetskåren

Webbinarium: Ansök om solidaritetsprojekt inom Europeiska solidaritetskåren

Datum/tid

Välkommen till MUCF:s webbinarium för information om att ansöka om Europeiska solidaritetskåren. Syftet med webbinariet är att ge ett stöd inför att skicka in en ansökan till deadline för årets sista ansökningsdeadline 1 oktober.

Inom Europeiska solidaritetskåren kan du ansöka om bidrag för att genomföra dina idéer! Är det något du vill förändra i din ort? Vill du och dina vänner hjälpa andra som har det svårt? Har du en idé för ett projekt och behöver pengar för att täcka kostnader?

Solidaritetsprojekt är ett projekt inom Europeiska solidaritetskåren som ger er som är mellan 18 och 30 år gamla möjligheten att genomföra ett lokalt projekt med koppling till solidaritet, inkludering, demokrati, miljö, mm.

I detta webbinarium berättar MUCF hur ni ansöker om bidrag för solidaritetsprojekt, hur det funkar med budget och vad är viktigt att tänka på när ni skriver en ansökan.

Varmt välkomna!

För vem?

Webbinariet är till för er som är intresserade av att ansöka om solidaritetsprojekt inom Europeiska solidaritetskåren inför deadline 1 oktober 2024.

Ungdomar mellan 18 och 30 år gamla, organisationer och kommuner (som vill stötta unga att genomföra solidaritetsprojekt) kan ansöka om solidaritetsprojekt.

Program

  • Ansökningssystemet för solidaritetsprojekt
  • Ansökningsformulär och bedömningskriterier
  • Bra att tänka på när ni skriver en ansökan
  • Frågor till MUCF

Anmälan

Anmäl dig senast den 3 september.

Medverkan är kostnadsfri.

Anmälan till webbinariet.

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig dagen innan webbinariet. 

Information om hantering av personuppgifter

Har ni några frågor under tiden är ni välkomna att maila joana.pinheiro@mucf.se

Mer information om Europeiska solidaritetskåren

Plats
digitalt via teams