Hoppa till huvudinnehåll
 
EU

CERV Citizens’ Debate, digitalt event 28 och 30 mars

Datum/tid:

Citizen’s Debate är ett populärt och internationellt event där finansieringsmöjligheter inom CERV presenteras under två separata dagar. Fokus för eventet är information om kommande utlysningar, ställa frågor och träffa andra potentiella samverkanspartners i EU.

Utlysningarna som är i fokus för detta event är: Skydda och främja barnets rättigheter samt Förebygga och bekämpa könsrelaterat våld och våld mot barn. Information om programmet och utlysningarna kommer presenteras, det kommer finnas möjligheter att ställa frågor, träffa andra potentiella samverkanspartners och få inspiration till EU-projekt. Detta är en bra möjlighet för er som vill ansöka om finansiering men ännu inte har hittat en partner att samarbeta med. 

Datum, tid och plats

Eventet sker digitalt.

28 och 30 mars. 

Tid för eventen kommer inom kort. All information kommer vara på engelska eftersom det är ett event för flera aktörer i EU.

För vem?

Representanter från olika slags verksamheter är välkomna, så som kommunalt, offentligt eller förening. Eventet är till för dig som vill veta mer om finansieringsmöjligheterna inom Skydda och främja barnets rättigheter vars utlysning är öppen till den 18 maj samt Förebygga och bekämpa könsrelaterat våld och våld mot barn vars utlysning är öppen till den 12 april. Läs mer om utlysningarna på Funding & Tender: 

Skydda och främja barnets rättigheter

Förebygga och bekämpa könsrelaterat våld och våld mot barn

Program

Programmet börjar med en introduktion följt av presentation av utlysningarna. Därefter finns det möjlighet att delas upp i smågrupper med andra deltagare och representanterna från kontaktpunkterna för CERV i EU där en kan ställa frågor. Avslutningsvis kommer det vara diskussioner i storgrupp. Under eventet kommer verktyget Slido att användas för att kunna ställa frågor.

Anmälan

Anmäl dig via denna www.slido.com och skriv i koden #CERV. Fyll i vad du är intresserad av och vilka frågor du har.

Medverkan är kostnadsfri.

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig.

Läs mer om CERV på MUCF:s webbplats.

CERV

EU