Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+

Webbinarium: Introduktion Erasmus+ Ackreditering

Datum/tid:
Plats: digitalt via Zoom

Varmt välkommen MUCF:s webbinarie där vi informerar om vad en ackreditering innebär, ansökningsprocessen, bedömningsgrunder, finansiering och mycket mer.

Ackrediteringen garanterar en årlig finansiering under hela programperioden och möjliggör därmed för organisationer att kunna arbeta med internationell ungdomsverksamhet på ett mer långsiktigt och kontinuerligt sätt. Du behöver inte ha deltagit på något tidigare informationstillfälle eller ha deltagit i ett tidigare Erasmus+ projekt för att delta.

Datum, tid och plats

Digitalt via Zoom den 30 augusti 2022, klockan 10.00 – 12.00

För vem?

Webbinariet är till för dig som vill veta mer om vad det innebär att ansöka om och inneha en Ackreditering inom EU-programmet Erasmus+ Ungdom. Du kan arbeta både på en strategisk eller operativ nivå i olika verksamheter, så som kommun, förening, stiftelse, ideell förening, företag eller myndighet.

Program

Det kommer bland annat presenteras information om hur ansökningsprocessen ser ut, vad en ackreditering ger för möjligheter samt hur finansieringen fungerar. Vi planerar även för att lämna tid för frågor.

Anmälan

Anmäl dig senast den 25 augusti.

Anmälan till Introduktion till Erasmus+ Ackreditering

Medverkan är kostnadsfri. 

Möteslänk skickas via mejl några dagar innan webbinariet till de som har anmält sig. 

Läs mer om Ackreditering inom Erasmus+ Ungdom på vår webbplats.

Ackreditering