Hoppa till huvudinnehåll
 
Eurodesk

Nyfiken på informationsnätverket Eurodesk?

Datum/tid

Arbetar du med unga och känner dig ensam i ditt arbete? Då kanske informationsnätverket Eurodesk är för dig. I maj bjuder MUCF in till två informationstillfällen där du får veta mer om nätverket och hur det skulle kunna hjälpa dig i din arbetsvardag.

Eurodesk är ett europeiskt nätverk med 36 medlemsländer och 14 svenska kontaktpunker. Som kontaktpunkt ligger uppdraget i att informera unga om möjligheter som EU erbjuder men med kunskap om ungdomsprogrammen Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren som största styrka. Eurodesk erbjuder olika verktyg för att nå ut med information kring möjligheterna för unga och inom nätverket finns kunnig personal lokaliserade på kommuner, Europa direktkontor och inom civilsamhällesorganisationer som träffas regelbundet och utbyter erfarenheter.

Nyfiken på att veta mer om nätverket? Härligt! Då är det bara att dyka upp på en av de två digitala infoträffar som MUCF anordnar.

Du behöver inte anmäla dig utan det går bra att ansluta till det möte som passar dig bäst.

21 maj 11.00-12.00

Click here to join the meeting 

23 maj 13.30-14.30

Join the meeting now 

Att delta på infoträffen betyder inte att du automatiskt är en del av nätverket utan bara får mer information om möjligheterna med Eurodesk. För att gå med i nätverket krävs individuella dialoger mellan potentiella kontaktpunkter och MUCF.

Läs mer om Eurodesk på MUCF:s webbplats.

Plats
digitalt via teams