Hoppa till huvudinnehåll
 

MUCF-dagarna 2024

Datum/tid

Nu laddar vi för fullt inför MUCF-dagarna 2024! Det blir två dagar fyllda med kunskap, metoder och verktyg som MUCF på olika sätt arbetat med under året tillsammans med kommuner, regioner och andra myndigheter. Det blir samtal och diskussioner med gäster och MUCF:s medarbetare samt möjlighet till fördjupning i utvalda ämnen.

MUCF dagarna 2024

Tema för årets MUCF-dagar är platsens betydelse för ungas levnadsvillkor. Under konferensens två dagar kommer du att få ta del av årets Fokusrapport, MUCF:s egen verksamhet, metoder och verktyg för att stärka ungas levnadsvillkor. Du kommer även ta del av intressanta föreläsningar och goda exempel på hur andra har jobbat med olika utmaningar knutna till temat. Programmet är under uppbyggnad och mer info kommer att presenteras löpande här. 

Anmäl dig redan idag

26/11 digital dag: Anmäl dig här.
27/11 fysisk dag - World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, Stockholm: Anmäl dig här.

Kostnad för den fysiska konferensdagen är 750 kr ex moms. Anmälningsavgiften återbetalas ej men kan överlåtas till någon annan.

Se förra årets konferens

Om du missade förra årets konferens eller bara vill återuppleva den digitala dagen igen så kan du titta på sändningen nedan.
https://www.mucf.se/mucf-dagarna-2023-ingen-ung-utanfor

Plats
Digitalt via Youtube
World trade center Stockholm