Hoppa till huvudinnehåll
 

Forumkonferensen 2022 - i år med fokus på digital dialog och samverkan

Nyhet -

Nyfiken på frågor om digital dialog och samverkan på lokal eller regional nivå mellan offentliga och ideella aktörer? Välkommen till Forumkonferensen den 24 maj - anmäl dig redan idag!

Välkommen till Forumkonferensen den 24 maj, under temat digital dialog och samverkan. Under konferensen, som i år anordnas digitalt, får ni ta del av resultaten från MUCF:s studier om civilsamhällets villkor och digitaliseringen som skett under pandemin samt resultat från dialoger som skett mellan civilsamhället och regeringen i Partsgemensamt forum. Men framför allt erbjuder vi en plattform för dialog mellan offentlig sektor och civilsamhället.

Deltagande gäster på konferensen är bland andra:

  • Inledning av Lena Nyberg, generaldirektör MUCF och Jeanette Gustafsdotter, kulturminister.

  • Max Horttanainen presenterar samtalen i Partsgemensamt forum.

  • Presentation av MUCF:s årliga uppföljningsrapport av ideella föreningars villkor (släpps 20 maj) samt rapporten Digitalisering för alla? Digitaliseringens konsekvenser för det civila samhälletKarl Karlsson, utredare och Elisabet Johansson, utvecklingsledare MUCF.

  • Panelsamtal mellan Terese Bengard, verksamhetschef Hela Sverige ska leva och Jörgen Andersson, utvecklingssamordnare Framtidens hus som kommer att prata om hur digitaliseringen påverkar civilsamhället och framförallt dialogen med offentlig sektor.

  • Presentation av Myndigheten för digital förvaltning (DIGG), vilka uppdrag de arbetar med och hur samverkan med civilsamhället är till nytta för deras arbete. Mats Snäll, leveransområdeschef Digital utveckling på DIGG.

Konferensen är kostnadsfri och vänder sig både till företrädare från offentlig sektor och civilsamhället.

Anmäl dig redan idag!

Konferensen arrangeras av MUCF och NOD (Nationellt organ för dialog och samråd mellan regeringen och det civila samhället).

Mer information om program och anmälan hittar du här.