Hoppa till huvudinnehåll
 

Delta på MUCF:s internationella vecka

Varmt välkommen att delta på MUCF:s internationella vecka. Mellan 6-10 november bjuder vi in till en vecka med internationell prägel. Vi kommer erbjuda workshops, verktyg för att utveckla era projekt, nätverkande och mycket mer för dig som är intresserad av eller som genomför ett projekt inom EU-programmen Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren. Vi kommer hålla till på Scandic i Uppsala. Veckan är uppdelad i två sessioner och ni kan anmäla er till ena eller båda. Läs mer om respektive träff för att se vilken som passar er bäst.

Det är gratis att delta - MUCF står för alla kostnader.

EU-flagga tillsammans med andra EU-medlemsländers flaggor

Internationella veckans första pass

Välkommen till de första dagarna av MUCF:s internationella vecka. Här kommer ni under veckans tre fösta dagar få möjlighet att stärka era projekt, grotta ner er i programmens prioriteringar och nätverka med andra organisationer.

Gula och rosa post it-lappar på ett vitt stort papper. Händer håller över papperna och skriver.

QL-dagarna

Under internationella veckans andra hälft så sker årets upplaga av QL-dagarna. En träff för organisationer som är ackrediterade med en Quality Label inom Europeiska solidaritetskåren. Här kommer ni bland annat få möjlighet att grotta ner er i årets tema "kvalitet i projekt" och stora möjligheter till nätverkande.

Quality Label stämpeln