Prenumerera på våra elektroniska nyhetsbrev

Vi skickar ut två olika nyhetsbrev. Det ena handlar om vad som händer på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor i stort och det andra handlar om internationellt samarbete. Vi skickar även ut e-postinbjudningar till utbildningar, kurser och konferenser.

Senaste nyhetsbreven

MUCF:s nyhetsbrev december 2018

MUCF:s nyhetsbrev november 2018

MUCFS:s nyhetsbrev oktober 2018

Vidgade Vyer september 2018

MUCF:s nyhetsbrev med nationellt fokus

MUCF:s nyhetsbrev vänder sig till dig som vill veta senaste nytt från myndigheten när det gäller kunskapsrapporter, nya uppdrag, bidrag, kurser och konferenser.

MUCF:s nyhetsbrev med internationell utblick 

MUCF:s nyhetsbrev Vidgade vyer med internationell utblick belyser myndighetens internationella arbete. Det innehåller information om bidrag, kurser och utbildningar både i Sverige och utomlands. Du får också exempel på ungdomsutbyten och volontärtjänstgöring.

Erasmus+

Europeiska Solidaritetskåren

Inbjudningar kompetensutveckling

MUCF arrangerar årligen frukostseminarier, utbildningar, kurser och konferenser på olika håll i Sverige. Det sker i form av korta eller längre utbildningar.  Se till att få inbjudningar direkt i din mejlbox för att inte missa din chans till kompetensutveckling. 

Nya regler om personuppgifter 

Den 25 maj 2018 trädde EU:s nya dataskyddsförordning i kraft. Vi värnar om din integritet och att behandlingen av dina personuppgifter sker rättssäkert och korrekt. I vår integritetspolicy förklarar vi närmare vad reglerna innebär och hur vi som myndighet hanterar personuppgifter.

MUCFs integritetspolicy

Ja tack!

Jag vill prenumerera på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors nyhetsbrev.
Jag vill prenumerera på Vidgade vyer.
Jag vill ha inbjudningar och information om era utbildningar och konferenser.

E-postadress:

Läs våra tidigare nyhetsbrev

Myndighetens nyhetsbrev

Vidgade vyer

Koll på unga

Koll på unga nummer 1, juni 2017