Prenumerera på våra elektroniska nyhetsbrev

Vi skickar ut två olika nyhetsbrev. Det ena handlar om vad som händer på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor i stort och det andra handlar om internationellt samarbete. Vi skickar även ut e-postinbjudningar till utbildningar, kurser och konferenser.

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors nyhetsbrev

I vårt generella nyhetsbrev berättar vi om vad som händer på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor i stort. Det kan till exempel handla om nya uppdrag, rapportsläpp eller tips på hur man gör en bra bidragsansökan.

Vidgade vyer

Vårt nyhetsbrev Vidgade vyer handlar om vårt internationella arbete. Det kan till exempel innehålla aktuella bidragstips, information om kurser och utbildningar både i Sverige och utomlands eller goda exempel på ungdomsutbyte eller volontärtjänstgöring.

Inbjudningar till utbildningar, kurser och konferenser

Vi anordnar flera utbildningar, kurser och konferenser varje år. Det kan handla om allt i från längre utbildningar där man kan få högskolepoäng till intressanta konferenser, workshops eller gratis frukostseminarier. Se till att få inbjudningarna direkt till din mejlbox för att inte missa din chans till kompetensutveckling.

Nya regler om personuppgifter 

Från den 25 maj 2018 ska EU:s dataskyddsförordning tillämpas. Vi värnar om din integritet och att behandlingen av dina personuppgifter sker rättssäkert och korrekt. I vår integritetspolicy förklarar vi närmare vad de nya reglerna innebär och hur vi som myndighet hanterar personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

 

Ja tack!

Jag vill prenumerera på Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors nyhetsbrev.
Jag vill prenumerera på Vidgade vyer.
Jag vill ha inbjudningar och information om era utbildningar och konferenser.

E-postadress:

Läs våra tidigare nyhetsbrev

Myndighetens nyhetsbrev

Vidgade vyer

Koll på unga

Koll på unga nummer 1, juni 2017