Webbinarium: Information om den nya EU-programperioden

Från och med årsskiftet 2021 gick vi in i den nya, sjuåriga programperioden för Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren som erbjuder fler och mer flexibla möjligheter för verksamheter att engagera sig i internationella ungdomsprojekt.

Varmt välkommen att delta på vårt webbinarium där vi informerar om innehållet i den nya programperioden med fokus på nya möjligheter och förändringar jämfört med programperioden om varit. Detta är ett uppföljningswebbinarie från informationstillfället som MUCF höll i den 26 januari. Du behöver inte deltagit på informationstillfället för att delta i webbinariet.

Datum, tid och plats

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom. 

8 april, klockan 10.00-12.00.

Datum för webbinariet kan komma att tidigare- eller senareläggas beroende på information som bli tillgänglig från EU. Anmäl dig redan nu så får du direkt information om datum ändras.

För vem?

Webbinariet riktar sig primärt till kommuner och organisationer som redan känner till och är aktiva inom Erasmus+ eller Europeiska solidaritetskåren. Men alla som är nyfikna på den nya programperioden är självklart välkomna att delta.

Program

Under webbinariet berättar vi om nyheter, förändringar och annat som kommer med den nya programperioden och Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren med fokus på olika programdelar och möjligheter. Vi kommer även att dela med oss av fina projektexempel.  

OBS! Vilken typ av information vi kan förmedla beror på vad EU-kommissionen har spikat fram till dess men det är till vår förhoppning att vi till detta tillfälle har fullständig information om programmets utformning och programguider tillgängliga.

Anmälan

Anmäl dig senast den 6 april. Medverkan är kostnadsfri.

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig närmare inpå datumet för webbinariet. 

Webbinarium: Information om nya EU-programperioden

Information om den nya programperioden finns att läsa på vår webbplats.

Ny programperiod för EU-programmen (2021–2027)