Välkommen till MUCF:s rikskonferens 2019

Vi är tillbaka med vår välbesökta och omtyckta rikskonferens! Efter ett års uppehåll samlas vi återigen i Stockholm den 27-28 november, denna gång med fokus på Ungas inflytande. Varmt välkomna!

Unga personer sitter i en grupp och pratar

I höst är det återigen dags för vår rikstäckande konferens, som 2017 drog fullt hus med 800 deltagare. Det är en mötesplats för dig som arbetar med frågor som rör ungas livsvillkor och civilsamhällets förutsättningar. 

Tema: Ungas inflytande

Årets tema är Ungas inflytande. En stor fråga. En viktig fråga. En fråga som går att arbeta med ur flera perspektiv och som är avgörande för vårt gemensamma samhälle idag och i framtiden. Särskilt fokus kommer att vara på ungas inflytande i demokratiska processer och möjligheter att påverka i samhället. 

Program

Vi är i full gång med att planera och sätta ihop ett intressant och spännande program som presenteras här på mucf.se i juni. Har du någon idé till programmets innehåll, någon talare eller föredragshållare? Vem och vad vill du se på stora scenen eller i de valbara seminarierna? Vad vill du ta med dig hem från dagarna tillsammans med oss? Hör gärna av dig med dina idéer till oss via formuläret.

När, var, vem?

  • Datum: 27-28 november 2019
  • Plats: Folket Hus, Barnhusgatan 12 - 14, Stockholm
  • Tider: Konferensen startar den 27 november klockan 10:30 och avslutas den 28 november klockan 15:00.
  • Middag kväll: Den 27 november är du välkommen till konferensens gemensamma middag. Se särskild anmälningslänk nedan.
  • Pris: 4 200 kronor per person exklusive moms. För ideella ungdomsorganisationer (med deltagare under 18 år): 1 700 kronor exklusive moms.

Anmälan

Konferensen har ett begränsat antal platser, till såväl dagarnas program som kvällens aktivitet - välkommen att boka din plats redan idag via länkarna nedan!

Sista anmälningsdag: 18 oktober 2019. Anmälan är bindande från och med den 1 oktober 2019.

När programmet är klart i juni får du som har anmält dig ett mejl där du kan välja vilka seminarier du vill delta i.

Varmt välkommen till MUCF:s rikskonferens 2019!