Hoppa till huvudinnehåll
 

INSTÄLLT! Regionträff: Hot & hat och dess konsekvenser för demokratin

Datum/tid
-

Den planerade förmiddagen med fokus på hot och hat och vad dess konsekvenser kan innebära för vår demokrati, är dessvärre inställd.

Regionträffen är dessvärre inställd. Vi vill istället tipsa om MUCF-dagarna den 23-25 november, där ämnet Hot och hat är en del i programmet den 24 november. Varmt välkommen att följa de sändningarna istället!


 

Syftet med regionträffen är att främja ungdomsperspektivet och samverkan med civilsamhället i regioner. Samtliga regioner i Sverige är inbjudna till konferensen.

För vem?

Regionträffen riktar sig till regionala politiker och tjänstepersoner som arbetar med frågor som rör unga och/eller civilsamhällespolitiken. Det är också en förmiddag för dig som har ett intresse för frågorna och vill lära dig mer!

Program

  • MUCF:s senaste kunskap om Hot och hat samt dess konsekvenser för demokratinMed Emma Neuman, utredare på MUCF.
  • Vi sluter oss inåt - en kartläggning av hat och hot mot Sveriges ungdomsrörelse. LSU presenterar sin rapport. 
  • CERV (Citizens, Equality, Rights and Values, är ett EU-program som skyddar och främjar mänskliga rättigheter och värden. Vi får en inblick i programmets mål samt vilka bidrag som finns att söka. Med Rebecka Hinn, utvecklingsledare på MUCF.

Du som deltar får även möjlighet att tillsammans med andra deltagare dela erfarenheter och idéer om Hot & hat samt dess konsekvenser för demokratin.

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: