Utbildning om internationella bidrag och civilsamhällesdialog

Välkommen att träffa MUCF i Örnsköldsvik 5 november! Vi informerar om internationella bidrag och diskuterar behov inom civilsamhället. Du väljer själv om du vill vara med hela dagen eller under bara en av träffarna. Observera att det är anmälan till respektive träff.

Texten: Träffa MUCF i Örnsköldsvik 5 nov! Information om internationella bidrag och Civilsamhällesdialog på blå bakgrund med MUCF:s logotype.

Så söker du internationella bidrag för att förverkliga dina projekt

Tillsammans med Örnsköldsvik kommun bjuder Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) in till utbildning och inspiration gällande möjligheterna som finns för organisationer och kommuner att söka finansiering för internationella utbyten. Utbildningen kommer främst att fokusera på målgrupper, ansökningsprocesser och bidrag inom EU-programmet Europeiska solidaritetskåren. Med oss på plats under dagen finns organisationer som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och presentera projektexempel. Efter utbildningen kommer ni som deltagare att ha kunskap och verktyg för att engagera er målgrupp och/eller verksamhet i internationella projekt.

Medverkan är kostnadsfri och lunch och fika ingår. Ett begränsat antal hotellrum finns för övernattning för er som reser långt, uppge i anmälan om ni har behov av detta.

I samarbete med:

Europeiska Solidaritetskåren och

Erasmus+

Civilsamhällesdialog

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor är intresserad av att träffa dig som har en ledande position i en civilsamhällesorganisation. Kanske är du förtroendevald, verksamhetsledare eller har ett extra ansvar för utveckling inom din organisation. Vi på MUCF arbetar bland annat med att främja möjligheter för civilsamhället att utvecklas och vi är intresserade av att veta vad just ni i Örnsköldsvik med omnejd har för:

  • behov av kunskap för att kunna utveckla era organisationer, det kan vara att ni t. ex. inte vet vilka lagar och regler som påverkar om ni vill skapa en ny typ av verksamhet eller annat som hindrar er i verksamheten.
  • syn på samverkan med det offentliga.

Under två timmar vill vi skapa en workshop tillsammans med er för att både dela med oss av vår kunskap och samla in information om era behov. Hoppas att ni vill komma och träffa oss! Välkomna!

Medverkan är kostnadsfri och fika ingår.