Tack alla som bidrog till MUCF:s rikskonferens 2019!

Stort tack till alla deltagare, utställare och föredragshållare för att ni bidrog till två fantastiska dagar som förhoppningsvis sätter spår i arbetet med unga och civilsamhället runt om i landet! 

Konferensen lockade över 700 deltagare från hela Sverige och förutom alla er, hade vi också äran att hälsa såväl H.K.H Prinsessan Sofia som kultur- och demokratiminister Amanda Lind välkommen den första dagen.

I filmerna nedan har vi fångat några av konferensens ögonblick och H.K.H Prinsessan Sofias besök. 

 

Konferensens huvudtalare var:

  • Amanda Lind, kultur- och demokratiminister
  • Carl Heath, särskild utredare
  • Åsa Ekman, barnkonventionsexpert
  • Andreas Magnusson och Melda Nahnfeldt, Fridays for future
  • Per Grankvist, författare & folkbildare
  • Lena Nyberg, generaldirektör MUCF

Utvärdering av konferensen gav höga betyg

Vi är stolta över att hela 85 procent av deltagarna tyckte att årets rikskonferens var värt antingen högsta eller näst högsta betyg. Utvärderingen vittnar också om att föredragshållarna i den stora salen höll hög klass och att seminarierna överlag var bra och värdefulla för deltagarnas dagliga arbete. Med kommentarer som ”världsklass” och ”känner att arbetsglädjen flödar när en reser hem”, tar vi oss an utmaningen att skruva ytterligare på form och innehåll till nästa år.

För det finns givetvis alltid saker att utveckla. Vi kan bli tydligare med vårt innehåll, så att alla seminarier lever upp till löftet i programmet. Vi ska också se över antalet och formerna för våra seminarier och föredrag. Kommentarerna i utvärderingen är också tydliga med att de inslag som involverade unga gav mersmak. Vi ska inte prata om unga, utan med unga. Det tar vi verkligen med oss in i planeringen av nästa rikskonferens. 

Välkommen tillbaka 2020

Varmt välkomna tillbaka till MUCF:s rikskonferens den 25-26 november 2020. Mer information om anmälan och program hittar du här längre fram!