Om webbplatsen

Kakor, tillgänglighet och skyddade bilder.

Vi arbetar med tillgänglighet

Vi arbetar löpande med att vår webbplats ska vara tillgänglig och uppfylla W3C:s krav för tillgänglighet. I utvecklingen av denna webbplats har vi samarbetat med Funka Nu som är specialister på tillgänglighet.

MUCF använder Talande Webb på webbplatsen. Talande Webb är ett hjälpmedel som gör att webben talar. Talande Webb läser upp webbsidor och pdf-filer, markerar den text som läses upp, sparar uppläst tal som mp3, förstorar texten och ger dig möjlighet att skärma av för att hålla fokus på det du läser. Talande Webb fungerar på smarta mobiltelefoner, surfplattor, Mac och PC utan att du behöver ladda ned programmet till din egen dator. Talande Webb är gratis för dig som användare.

Om kakor på MUCF:s webbplats

En kaka (cookie) är en textfil som webbplatsen du besöker vill spara på din dator. Informationen i kakan ger besökaren tillgång till olika funktioner på webbplatsen samt gör det möjligt att följa hur användare surfar. Många webbplatser använder kakor.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Vi kan inte, och vill inte, samla något som kan spåra individer och vi sparar inga personuppgifter i våra kakor.

Du kan läsa mer om lagen om elektronisk kommunikation på Post- och telestyrelsens webbplats.

Kakor

  • Om du använder Talande webb aktiveras en kaka. Kakan gör så att webbläsaren kommer ihåg att visa panelen på webbplatsens olika sidor. Du slipper alltså aktivera funktionen varje gång du byter sida. Den sparar ingen information om dig.

Användning av MUCF:s logotyp

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors logotyp får endast användas av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. I fall där vi har nära samarbete med annan part kan annan användning godkännas av myndighetens generaldirektör eller kommunikationschef.

Du får fritt länka till oss, men inte använda grafiskt material från vår webbplats eller vår logotyp för att utforma grafiska länkar till oss.

Bilder

MUCF:s webbplats innehåller bilder från MostPhotos, Colourbox.com och Scandinav bildbyrå.

Alla bilder är upphovsrättsskyddade och får inte kopieras eller användas utan Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågors eller fotografens tillstånd.