Hoppa till huvudinnehåll
 

Kommunikationsstrateg

Sista ansökningsdag:
Ort: Växjö

Senior kommunikationsstrateg

Vi söker en senior kommunikationsstrateg som ska vara rådgivare till generaldirektören, myndighetens ledningsgrupp, övriga chefer och kommunikatörer. Som senior kommunikationsstrateg har du din organisatoriska tillhörighet i GD-staben. Tjänsten innebär inget personalansvar.

Tjänsten är en övergripande roll som stöd till chefer och kommunikatörer i både strategiska och operativa kommunikationsfrågor. En viktig uppgift är att vara bollplank till generaldirektören och myndighetsledningen i frågor som handlar om hur MUCF ökar sin synlighet, deltar i debatten i relevanta ämnen och hur vi möter våra olika intressenter. I rollen ingår därför att aktivt delta i olika nätverk för att bevaka myndighetens ämnesområden.

I rollen ingår också ansvar för att utveckla och uppdatera myndighetens styrdokument för kommunikationsarbetet (kommunikationsstrategi, kommunikationsplaner, riktlinjer, mm). Arbetet sker i nära samarbete med myndighetens övriga kommunikatörer.

MUCF tror på ett fortsatt framtida flexibelt arbetssätt med möjlighet att arbeta på distans utifrån verksamhetens behov. Närvaro på kontoret i Växjö bestäms i samråd med ansvarig chef utifrån dina personliga förutsättningar samt verksamhetens behov.

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: