Hoppa till huvudinnehåll
 

MUCF-dagarna

Varmt välkommen till MUCF-dagarna 2021 - mötesplatsen för dig som arbetar med eller tar beslut som rör unga eller civilsamhället. Under tre dagar i november presenterar vi den senaste kunskapen, delar med oss av tips och verktyg och ger dig möjlighet att ytterligare fördjupa dig inom följande ämnen:

  • Ungas fritid 
  • Civilsamhällets förutsättningar
  • Ungas samhällsengagemang

I år är MUCF-dagarna en del av EU:s framtidskonferens, ett initiativ från EU under 2021. Det innebär att vi kopplar MUCF-dagarnas tema till EU:s fortsatta arbete och att du har möjlighet att bidra till debatten om Europas framtid!

Grafik för MUCF-dagarna - med fokus på unga och civilsamhället. 23, 24, 25 november

23 november

Premiärdagen ägnar vi åt ungas fritid där vi bland annat ställer frågan: Vilka samhällsekonomiska vinster får vi med en väl fungerande fritidsverksamhet? 

Anmäl dig direkt!

24 november

Den andra dagen lägger vi fokus på civilsamhällets förutsättningar. Hur har förutsättningar förändrats med pandemin och hur kan vi stå emot hot och hat mot civilsamhällets företrädare?

Anmäl dig direkt!

25 november

Den avslutande dagen släpper vi årets Fokus-rapport som i år har temat ungas samhällsengagemang. Det blir också ämnet som avslutar och tar MUCF-dagarna 2021 i mål. Den här dagen kan du välja mellan att följa digitalt och på plats på Kulturhuset i Stockholm.

MUCF, nationellt kontor för EU-programmen: