MUCF - dagarna 2020

Under fyra dagar lyfter vi fram några av Sveriges mest aktuella frågor som rör ungdomspolitik och politiken för det civila samhället. Varmt välkommen till MUCF-dagarna 2020!

Grafik med texten MUCF-dagarna 2020 om ungdoms- och civilsamhällespolitik

Hos oss på MUCF är det alltid fokus på unga och civilsamhället. Det vet vi att många av er också har! Med start den 30 november har du möjlighet att hänga med på 1, 2, 3 eller varför inte hela 4 sändningar när vi lyfter några av våra mest aktuella frågor inom ämnet. Vi presenterar ny kunskap, diskuterar lösningar på våra gemensamma samhällsutmaningar och hur vi på MUCF kan stötta er i ert viktiga arbete som rör unga och civilsamhället. 

Länk till sändning

Välkommen till dagens sändning av MUCF-dagarna på YouTube.

Om du önskar en teckentolkad sändning:

Välkommen till dagens teckentolkade sändning.

Passcode: 777939

När?

Våra sändningar pågår måndag till torsdag med start klockan 10.00 och fram till lunch. Sändningstiden varierar från dag till dag, detaljerade program kommer att presenteras inom kort.

Den 30 november då temat är EU:s ungdomsstrategi har vi förlängt sändningstiden. Förutom kl. 10-12 sänder vi även kl. 13-14 den dagen. 

Nytt tema varje dag!

Klicka på länken för mer information om dagarnas olika tema. 

För vem?

För dig som arbetar med eller tar beslut som rör unga och/eller civilsamhället. 

Anmälan

Välkommen att anmäla dig till en eller flera av våra sändningar, det är helt gratis. Du som anmält dig får länkar till sändningarna i din e-post när vi närmar oss.  

Anmäl dig till

Vi ses den 30 november-3 december!