Hoppa till huvudinnehåll
 

Ungas röster under Europaåret för unga 2022

Under Europaåret för unga 2022 arrangerar MUCF olika aktiviteter. I det här frågeformuläret bjuder vi in dig som är mellan 13–30 år att komma med synpunkter, kommentarer och/eller frågor i anknytning till året. Till exempel: Vad gör EU inom miljöområdet? Vilka EU-bidrag riktar sig mot unga? Hur kan jag vara med och påverka? Vad gör Europaparlamentet? Ja, ställ frågorna du vill ha svar på nedan. Direkta synpunkter och kommentarer är också välkomna.

Det material som vi får in kommer vi att använda som underlag till kommande evenemang och panelsamtal, och vid årets slut kommer vi att sammanställa allt i en rapport om Europaåret för unga

Europaåret för unga finansieras av Europeiska Unionen

 

Vi vill veta vad Du tycker!

Välj vilket av EU:s 11 ungdomsmål din fråga, synpunkt eller kommentar handlar om – eller välj annat

Alla frågor, synpunkter eller kommentarer som diskriminerar, förolämpar, kränker eller är uppenbart felaktiga kommer att tas bort. Reklam och annonser kommer att tas bort. Meddelanden som innehåller personuppgifter kommer att tas bort. Oanständiga eller pornografiska meddelanden kommer att tas bort. Återgivning av texter utan källhänvisning eller innehåll som bryter mot upphovsrätt kommer att tas bort.

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: