Hoppa till huvudinnehåll
 
Erasmus+ Europeiska Solidaritetskåren

Aktuellt inom Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren

Välkommen till sidan för aktuella uppdateringar inom Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren. Här kan du ta del av den senaste informationen om programmen.

2021-11-26 Nya programguider för EU:s ungdomsprogram

Nu finns programguiderna för 2022 inom Erasmus+ och Europeiska solidaritetskåren samt ansökningsdatum att ta del av.

Läs programguiden för Erasmus+ samt ta del av ansökningsdatum på sidan för respektive programområde.

Erasmus+

Läs programguiden för Europeiska solidaritetskåren samt ta del av ansökningsdatum på sidan för respektive programområde.

Europeiska solidaritetskåren

2021-11-16 Ansök om ackreditering inom Erasmus+ inför år 2022

Organisationer kan ansöka om ackreditering och bli garanterad årlig finansiering under hela programperioden, 2021-2027. Ackreditering går att söka för programområdena Ungdomsutbyte och Kompetensutveckling för dig som arbetar med unga. 

Den här information är främst riktat till er som ännu inte skickat in en ackrediteringsansökan och vill söka medel under 2022. Om ni vill ansöka om finansiering genom en ackreditering inom Erasmus+  år 2022 behöver vi få in er ansökan om ackreditering senast den 13 december 2021. Det kommer inte kunna finnas undantag från det datumet. 

Har ni frågor om er ansökan, tveka inte med att höra av er till erasmusplus@mucf.se

2021-11-15 Ansök om Quality Label för att ta emot volontärer hösten 2022

För att ni ska kunna söka budget till volontärprojekt i det nya programmet så krävs det att ni har en godkänd Quality Label för programperioden 2021-2027. Om ni har haft en EVS ackreditering eller Quality label i gamla programperioden behöver ni söka en ny. 
 
Den här information är främst riktat till er som ännu inte skickat in en Quality label ansökan och vill söka medel under första rundan 2022. Med andra ord vill ni ta emot volontärer från och med hösten 2022. Ni behöver skickat in er Quality label ansökan senast den 13 december 2021

Det kommer inte kunna finnas undantag från det datumet. 
 
Har ni frågor om er ansökan, tveka inte med att höra av er till esc@mucf.se.

Nyckelord
EU

MUCF är nationellt kontor för EU-programmen: