20 april: Webbinarium introduktion till Erasmus+ ackreditering

I nuvarande programperiod för EU-programmen (2021–2027) är det möjligt för organisationer som arbetar med unga att ansöka om ackreditering inom Erasmus+ och för projekt inom Ungdomsutbyten och Kompetensutveckling (Mobilitet, Key Action 1).  

Ackrediteringen garanterar årlig finansiering under hela programperioden och möjliggör därmed för organisationer att kunna arbeta med internationell ungdomsverksamhet på ett mer långsiktigt och kontinuerligt sätt.

Varmt välkommen att delta på MUCF:s webbinarium där vi informerar om vad en ackreditering innebär, ansökningsprocessen, bedömningsgrunder, finansiering med mera. Du behöver inte deltagit på något tidigare informationstillfälle eller ett tidigare Erasmus+ projekt för att delta på webbinariet.

Datum, tid och plats

20 april, klockan 10.00-11.30. 

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom. 

För vem?

Webbinariet riktar sig primärt till kommuner och organisationer som är intresserade av att arbeta långsiktigt med projekt inom Erasmus+ och som jobbar regelbundet med unga på något sätt i sin verksamhet. 

Program 

Under webbinariet berättar vi om vad en ackreditering är för något, hur processen ser ut från ansökan till finansiering, bedömningsgrunderna för en ackrediteringsansökan och även hur en budgetförfrågan går till. Vi planerar att viga ungefär hälften av tiden åt frågor som ni kan ha gällande ackreditering. Detta är ett bra tillfälle att få svar på era frågor och få reda på allt värt att veta om ackreditering inom Erasmus+.

Anmälan 

Anmäl dig senast den 18 april. Medverkan är kostnadsfri. 

Anmälan till Webbinarie: Introduktion till Erasmus+ ackreditering 

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig dagen innan webbinariet. 
 
Information om Erasmus+ ackreditering går att läsa på vår webbplats. 

Ackreditering inom Erasmus+ Ungdom