17 maj webbinarium: Budget i volontärprojekt (Europeiska solidaritetskåren)

Varmt välkommen att delta på vårt webbinarium där MUCF informerar hur organisationer ansöker om budgetförfrågningar inom volontärprojekt.

Du kommer bland annat att få mer information om ansöknings- och bedömningsprocessen kring ansökan om bidrag för att ta emot eller skicka iväg volontärer. Webbinariet riktar sig till dig som har skickat eller planerar skicka in en ansökan om Quality Label och vill genomföra volontärprojekt inom Europeiska solidaritetskåren.  

Datum, tid och plats  

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom.  

17 maj, klockan 13.30-15.00.  

Datum för webbinariet kan komma att tidigare- eller senareläggas beroende på information som bli tillgänglig från EU. Anmäl dig redan nu så får du direkt information om datum ändras.  

För vem?  

Webbinariet riktar sig primärt till kommuner, organisationer och andra verksamheter som redan känner till processen för Quality Label inom Europeiska solidaritetskåren. Men alla som är nyfikna på hur ansökningsprocessen för volontärprojekt ser ut är välkomna.

Program  

Under webbinariet berättar vi om processen för att ansöka om budgetförfrågning för volontärprojekt. Vi kommer bland annat ge svar på följande:  
- Vem kan ansöka om en budgetförfrågan?  
- Hur ser ansökan ut?  
- Vad går det att söka för?  
- Hur lång är handläggningstiden?  
- Så fungerar budgeten - från ansökan till fördelning.  

OBS! Vilken typ av information vi kan förmedla beror på vad EU-kommissionen har spikat fram till dess, men det är till vår förhoppning att vi till detta tillfälle har fullständig information om programmets utformning och programguider tillgängliga. 

Anmälan  

Anmäl dig senast den 12 maj. Medverkan är kostnadsfri.  

Möteslänk skickas via mejl till de som anmält sig närmare inpå datumet för webbinariet.  

Webbinarium: Budget i volontärprojekt (Europeiska solidaritetskåren)  
 
Information om den nya programperioden finns att läsa på vår webbplats.  

Ny programperiod för EU-programmen (2021–2027)